Приготування десертів - справа не з найпростіших, тому сучасні господині рідко за це беруться, надаючи перевагу магазинним ласощам. Однак ми пропонуємо приготувати не тільки смачний, але й дуже корисний десерт - морквяний торт. В ньому немає випічки, тому цей рецепт буде під силу навіть новачкам в кулінарії.
Для коржів знадобляться наступні інгредієнти:
- 2 яйця (1 ціле і 1 білок);
- 90 грамів моркви;
- 30 грамів борошна;
- половина чайної ложки розпушувача для тіста;
- підсолоджувач - за смаком;
- ванілін.
Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до неї інші інгредієнти і добре перемішайте. Отриману масу викладіть на прогріту сковороду і смажте з обох сторін до готовності. Розділіть готовий корж на 4 частини.
Інгредієнти для крему:
- 130 грамів м'якого сиру (краще використовувати домашній);
- підсолоджувач - за смаком;
- ванілін.
Всі інгредієнти треба розім'яти виделкою до однорідної пасти.
Коржі змащуйте кремом і укладайте їх один на одного. Готовий десерт поставьте в холодильник на кілька годин, після чого його можна подавати до столу.
Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати торт "Пломбір" без випічки.