Морквяний торт без випічки: покроковий рецепт корисного десерту

Автор: Оксана Житнюк

Приготування десертів - справа не з найпростіших, тому сучасні господині рідко за це беруться, надаючи перевагу магазинним ласощам. Однак ми пропонуємо приготувати не тільки смачний, але й дуже корисний десерт - морквяний торт. В ньому немає випічки, тому цей рецепт буде під силу навіть новачкам в кулінарії.

Морквяний торт без випічки: покроковий рецепт корисного десерту - today.ua

Для коржів знадобляться наступні інгредієнти:

  • 2 яйця (1 ціле і 1 білок);
  • 90 грамів моркви;
  • 30 грамів борошна;
  • половина чайної ложки розпушувача для тіста;
  • підсолоджувач - за смаком;
  • ванілін.

Моркву натріть на дрібній тертці, додайте до неї інші інгредієнти і добре перемішайте. Отриману масу викладіть на прогріту сковороду і смажте з обох сторін до готовності. Розділіть готовий корж на 4 частини.

Інгредієнти для крему:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  • 130 грамів м'якого сиру (краще використовувати домашній);
  • підсолоджувач - за смаком;
  • ванілін.

Всі інгредієнти треба розім'яти виделкою до однорідної пасти.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Коржі змащуйте кремом і укладайте їх один на одного. Готовий десерт поставьте в холодильник на кілька годин, після чого його можна подавати до столу.

Нагадаємо, раніше ми розповіли, як приготувати торт "Пломбір" без випічки.

Головне