Today.ua

MONATIK святкує 33-річчя у Варшаві

Сьогодні, 1 квітня, співак Діма Монатік (MONATIK) відзначає своє 33-річчя. При цьому стало відомо, що навіть у святковий день артист не відпочиває. Він вирушив до Варшави, де в одному з клубів відбувся його концерт. На своїй сторінці в Instagram співак опублікував пост, в якому подякував своїм батькам за те, що подарували йому життя, і за все те, що життя подарувало йому.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Сьогодні день мого народження і я вдячний батькам за те, що подарували життя. За всіх і все, що вона подарувала і дарує мені. Але є сім'ї, в яких самий довгоочікуваний перший день народження дитини починається з поганих новин. Саме тому ми запускаємо соціальний проект, спрямований на допомогу новонародженим діткам, народжених з вродженими вадами розвитку і супровід їх в реанімаційному відділенні ІПАГ (Інститут педіатрії, акушерства і гінекології). Зробіть свій день яскравіше, подарувавши світло іншим. Ваша найменша допомога - це величезний подарунок. Нехай #ЖизньПоет? Зробити добру справу можна, пройшовши за посиланням. В один клік:) http://tvoya-opora.org/hb Для більш детальної інформації: Реквізити: МФО 321842, р/р 26007053000829, Банк Київське ГРУ ПАТ КБ "Приватбанк" м. Київ, Код отримувача (код ЄДРПОУ): 39226810, отримувач БФ "Твоя опора" #WithLoveAndHope @tvoyaopora

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)

Артист також анонсував запуск соціального проекту, спрямованого на допомогу новонародженим діткам, який відбудеться за підтримки Інституту педіатрії, акушерства і гінекології.

Фанати і підписники Монатика не пройшли повз, і почали залишати сотні привітань, бажаючи своєму кумиру сяяти з кожним днем все яскравіше та яскравіше.

"Зашивай наші душі, давай нам ударних, сяй нам так яскраво, щоб викликали пожежників", "Діма, дорогий!!!! З Днем народження! Успіхів тобі у всьому! Все тільки починається!", "Як не крути тобі 33, нові рими ще попереду...З днем народження", " З днем народження, людина-енергія, людина-легенда! Сяйте з кожним днем все яскравіше і яскравіше!", "Спасибі за магію!!! Ти нереальний! З Днем Народження!!!", - написали фоловери.

Раніше в інтерв'ю шоу "Слава+" MONATIK вперше розповів історію знайомства зі своєю дружиною Іриною і пояснив, чому приховує сім'ю від громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ