Today.ua

Мінус 43 кг: відома візажистка поділились секретом стрімкого схуднення

Відома візажистка Гоар Аветисян продемонструвала на своїй сторінці в соцмережі неймовірні результати в боротьбі із зайвою вагою. Їй вдалось досягнути схуднення на 43 кілограми, і вона поділилась своїм секретом такого приголомшливого перевтілення. Скажем відверто - без дієти тут не обійшлося.

За словами дівчини, перш за все задля схуднення вона відмовилася від безлічі продуктів. Вона зазначила, що перші 10 кг "пішли" буквально за 10 днів. Всі фото і відео з результатами схуднення вона демонструє на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мінус 43 кг, скоріше б ще мінус 30", - зазначила дівчина в описі до фото, яке демонструє зміни в її фігурі.

Заради схуднення Аветисян ввела досить сувору дієту. Обмежила вживання жирної їжі, відмовилася від фастфуду і солодких газованих напоїв. Вона у великій кількості їсть продукти, які багаті клітковиною: фрукти і овочі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Смотрите что нашла ??? тут видны изменения ?) минус 43 кг ))) поскорее бы ещё минус 30 ????

Публикация от Goar Avetisyan (@goar_avetisyan)

Нагадаємо, раніше Today.ua писав про небезпечні наслідки швидкого схуднення.

Слід пам'ятати, що швидке схуднення може негативно вплинути на загальний стан організму. Втрачаючи вагу, наш організм перетворює зайві калорії в жирові молекули і щільно укладає їх в жирові клітини. Як наслідок, жирові клітини розростаються в розмірах, щільно упаковуються, тісно прилягаючи один до одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ