Today.ua

Міф про фрукти розвінчано: дієтолог розповіла секрет схуднення

Для швидкого схуднення зовсім не обов'язково відмовляти собі у фруктах, адже фруктоза і цукор - геть не одне й те саме. Про це розповіла дієтолог та блогер Альбіна Коміссарова, тим самим розвінчавши поширений міф про фрукти.

Вона наголосила, що бачила дуже багато інформації, в якій ототожнювалися фрукти та цукор, в тому числі й те, що їх вживати не можна.

За словами дієтолога, фрукти в жодному разі не є цукром, який додається у страви та напої.

Фруктоза дійсно міститься у фруктах та ягодах. Однак крім неї вони багаті на клітковину, яка сповільнює всмоктування повільних вуглеводів. З огляду на це, фрукти не можуть впливати на організм негативно.

Крім того, фахівець відзначає, що жодна організація з харчування не обмежує кількість фруктів, які можна вживати.

Коміссарова також додала що доросла людина щодня обов’язкова повинна з’їдати 1-2 чашки фруктів із розрахунку 1 чашка – 250 грамів.

Вона також закликала "не боятись" фруктів.

"Будь-ласка, не бійтеся фруктів і ягід. Ми їмо шоколад з "випареним кокосовим нектаром", при цьому боїмося банана. Фрукти і овочі – один з головних джерел клітковини", – резюмувала дієтолог.

Нагадаємо, сильним представникам населення планети слід звернути увагу на три фрукта, вживання яких, на думку багатьох вчених, максимально важливо для їх здоров’я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ