Today.ua

“Мені соромно за хор“: міністр культури вибачився перед Гонтаревою за номер “Кварталу 95“

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вибачився перед колишньою главою Національного банку України Валерією Гонтаревої за участь Національного академічного хору імені Григорія Верьовки в жарті студії "Квартал 95" про підпал її будинку. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вибачте, Валерія Олексіївна, мені соромно за Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки", - написав він.

В коментарях до допису підписники підтримали позицію Бородянського та подякували йому "за адекватність".

Нагадаємо, коміки з “Кварталу 95” досить оригінально “привітали” колишню главу Національного банку України Валерію Гонтареву з Днем народження. Так, в ефірі одного з українських телеканалів “Квартал 95” обіграв тему підпалу будинку Гонтаревої, що стало причиною для серйозного скандалу. При цьому у виконанні номера про Гонтареву на мотив відомої української народної пісні “Горіла сосна, палала” взяв участь Український національний хор ім. Григорія Верьовки.

Сама ж Гонтарєва припустила, що номер міг вийти “на замовлення” українського олігарха Ігоря Коломойського. В такому випадку, за її словами, Коломойський буде заперечувати свою причетність до номеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ