Today.ua

Меган Маркл пішла у декрет

Поява кілька днів тому на службі у Вестмінстерському абатстві, де були присутні практично усі члени королівської родини, була останнім офіційним заходом для вагітної 37-річної дружини принца Гаррі Меган Маркл. Про це повідомляють британські ЗМІ.

За інформацією джерел, герцогиня Сассекська, яка знаходиться вже на восьмому місяці, пішла у "декретну відпустку".

Відтепер, аж до народження малюка, Меган більше не з'являтиметься на офіційних заходах. Цю інформацію підтвердили і в Букінгемському палаці

"У герцогині Сассекської в планах немає візитів на офіційні заходи. Утім, вона збирається відвідати декілька приватних зустрічей", - повідомив прес-секретар королівської родини.

Нагадаємо, раніше герцогиня Меган Маркл стала жертвою чергового скандалу. Світові таблоїди опублікували шокуюче повідомлення про те, що проти неї існує змова, яка може завдати шкоди як її життю, так і життю майбутньої дитини.

Також ми писали, що під час візиту до Марокко Меган Маркл взяла участь у церемонії помазання хною – це стародавній звичай, який походить з Північної Африки. На руці у герцогині була намальована квітка на честь її вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ