Today.ua

Макс Барських отримав гідну нагороду за свій хіт

Український співак Макс Барських днями отримав платиновий диск за свій суперуспішний хіт "Тумани". Цією новиною артист поділився зі своїми шанувальниками в Instagram, опублікувавши фото з почесною нагородою.

"Ця нагорода за платиновий статус «Туманів» потрапила в мої руки через кілька місяців після присудження! Приємно тримати в руках символ вашої любові і відданості!", - написав співак під фото.

Фанати співака почали активно вітати його з отриманою нагородою, залишаючи свої коментарі під постом. Вони із великим захопленням говорять про заслуги артиста і бажають йому подальшого процвітання.

"Максим вітаю!Дуже здорово, коли людина знаходить себе і робота йому приносить задоволення, а потім і плоди!", "Красунчик! Молодчинка! Віримо, любимо!", "Самий талановитий хлопчина, слухаю твої пісні усі поспіль, це просто шедеври!", "Приємно бачити щастя в твоїх очах", - пишуть фолловери співака.

Раніше артист говорив про те, що він "далекий від рейтингів, хіт парадів і контрактів", і для нього важливо робити музику для "тих, хто його чує".

У вересні 2018 року Макс Барських підписав контракт з Sony Music на дистрибуцію п'ятого студійного альбому «Сім» по всьому світу. Компанія вручила Барських золотий та платиновий диски за випуск пісні «Зроби голосніше».

Пісню "Тумани" Макс Барських написав у 2016 році. Шоу-програма з однойменною назвою лягло в основу великого концертного туру співака по 10 країнам світу.

https://youtu.be/nm8QQO4nDJc

Today.ua повідомляв, що під час концерту Макса Барських в Росії на нього напала фанатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ