Смак макаронів по-флотськи знайомий нам з дитинства. Це відмінний варіант смачного і ситного обіду або вечері для всієї родини. Приготування цієї страви не викликає особливих труднощів, особливо якщо у вас в морозилці є готовий фарш. Макарони варяться швидко, і навіть недосвідчена господиня зможе приготувати цю страву смачно. І гостей не соромно пригостити такою смакотою!
Рецепт макаронів по-флотськи
Інгредієнти:
- макарони - 300 г
- фарш - 600 г
- часник - 2 зубчики
- цибуля - 1 штука
- рослинна олія - 2 ст. л.
- сіль і перець - за смаком
- зелень - за смаком
Для початку ретельно почистіть і дрібно наріжте цибулю, часник і зелень.
Цибулю і часник обсмажте на сковороді кілька хвилин. Потім додайте фарш, все ретельно перемішайте і обсмажуйте ще 10-15 хвилин на невеликому вогні.
М'ясо з цибулею необхідно посолити і поперчити за смаком, додавши ще 0,5 склянки води. Потім залиште фарш на повільному вогні ще хвилин на 5.
Макарони відваріть до готовності в підсоленій воді. Додайте їх до фаршу і ретельно перемішайте. Перед тим як подавати страву до столу, прикрасьте його дрібно нарубаною зеленню і додайте чайну ложку вершкового масла.
Смачного!
Раніше повідомлялося, як приготувати домашні пельмені за бабусиним рецептом з тонким тестом і натуральним м'ясом.