Today.ua

Макарони по-флотськи з фаршем і зеленню: як приготувати смачний обід для всієї родини

Смак макаронів по-флотськи знайомий нам з дитинства. Це відмінний варіант смачного і ситного обіду або вечері для всієї родини. Приготування цієї страви не викликає особливих труднощів, особливо якщо у вас в морозилці є готовий фарш. Макарони варяться швидко, і навіть недосвідчена господиня зможе приготувати цю страву смачно. І гостей не соромно пригостити такою смакотою!

Рецепт макаронів по-флотськи

Інгредієнти:

Для початку ретельно почистіть і дрібно наріжте цибулю, часник і зелень.

Цибулю і часник обсмажте на сковороді кілька хвилин. Потім додайте фарш, все ретельно перемішайте і обсмажуйте ще 10-15 хвилин на невеликому вогні.

М'ясо з цибулею необхідно посолити і поперчити за смаком, додавши ще 0,5 склянки води. Потім залиште фарш на повільному вогні ще хвилин на 5.

Макарони відваріть до готовності в підсоленій воді. Додайте їх до фаршу і ретельно перемішайте. Перед тим як подавати страву до столу, прикрасьте його дрібно нарубаною зеленню і додайте чайну ложку вершкового масла.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати домашні пельмені за бабусиним рецептом з тонким тестом і натуральним м'ясом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ