Today.ua

“Лисий лідер“: Кошовий представив свою передвиборну програму

Актор "Кварталу 95" і близький друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий, який став новим фронтменом "Вечірнього Кварталу", тепер змушений спростовувати потоки чуток про свої політичні амбіції.

Головне питання щодо персони Кошового, яке цікавить багатьох – чи піде він у мери Києва. І спершу він дав однозначну відповідь: "Я хочу жити в Києві, але не заробляти на ньому". А потім раптом переключився на презентацію своєї передвиборчої програми, як мера Києва.

"У першу чергу я закрию гілку метро "Осокорки", щоб ті, хто живе на Троєщині не заздрили. Я буду підтримувати вирубку лісу в Карпатах і взагалі у мене буде слоган: "Лисий лідер – лисій країні!" Хоча навіщо в політиці неадекватний лисий, якщо там є Ілля Ківа", - заявляв Кошовий в ефірі "Вечірнього Кварталу".

В оновленому "Кварталі" політиків стало менше – виключили Юлію Тимошенко, Віктора Януковича і Віктора Ющенка, а також Олега Ляшка і навіть Петра Порошенка. Правда два останніх удостоюються окремих і цілком вдалих жартів – "Вітаємо, збірна України з футболу пройшла на Чемпіонат Європи. При Порошенко такого не було!".

Однак номерів, що Порошенко, що Ляшко, більше не удостоюються – за ними вже не закріплені актори. Тим більше, що головного радикала грав Зеленський. Зате в обоймі крім Кличко залишився ще Парубій у виконанні Пікалова. Таке враження, що залишили його тільки тому, що пародії на нього дуже добре сприймає зал. Навіть якщо жарт не смішний, його плутана і не членороздільна мова все одно викликає бурхливий регіт.

Що стосується нових політиків, то з усієї цієї нової когорти в програмі закріпився поки тільки Зеленський у виконанні Юрія Великого.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що на майбутніх виборах міського голови Києва основним суперником Віталія Кличка, скоріше за все, стане Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ