Today.ua

Ляшко запропонував, як боротися з проституцією в Україні: “Не жінок стерилізувати, а піднімати зарплати“

Екс-нардеп Олег Ляшко жорстко розкритикував пропозицію нардепа зі "Слуги народу" Галини Третьякової щодо легалізації проституції в Україні і запропонував альтернативу, яка допоможе викорінити цю індустрію в нашій країні.

За словами Ляшка, якщо створити побільше добре оплачуваних робочих місць в країні, тоді дівчатам від відчаю не доведеться торгувати своїм тілом.

"Думаю, що головна проблема в Україні – це бідність. Чому наші дівчата йдуть займатися такою не дуже хорошою справою, як проституція? Тому що немає чим зайнятися", - заявив Олег Ляшко.

Боротьба з бідністю поборе і проституцію, вважає політик. Також потрібно піднімати соціальні стандарти, підтримувати молодих мам, про що в нашій країні не особливо турбуються.

"Не треба легалізувати проституцію, а треба зробити все, щоб дівчата цим не займалися, щоб вони працювали вчителями, лікарями, нянечками, і отримували хорошу зарплату. І щоб не було потреби торгувати своїм тілом на Окружній, чи в Іспанії, чи в борделі десь в Голландії. Бідність треба перемогти. Не жінок стерилізувати, як вони пропонують, а піднімати соціальні стандарти, а вони вже навіть скасували бебі-бокси, які Гройсман створив", - додав Ляшко.

Нагадаємо, після ухвалення доленосного закону про легалізацію грального бізнесу в Україні, Олег Ляшко категорично заявив, що "країною правлять злодії", і він цей закон скасує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ