Today.ua

Львів'янка погрозами залякала кандидата у президенти

У четвер, 21 лютого, правоохоронці отримали заяву від одного з кандидатів у Президенти України, який повідомив, що на його мобільний телефон надходять повідомлення з погрозами. Про це інформує прес-служба Національної поліції.

За даним фактом працівники Головного слідчого управління НПУ відкрили кримінальне провадження за ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

У ході слідчих дій було встановлено, що погрози кандидатові з телефону свого батька надсилає мешканка Львівської області, 1992 року народження. 26-річна зловмисниця зізналася, що погрожувала кандидату, оскільки підтримує іншого претендента на пост керівника держави.

Поліцейські вилучили телефон, з якого надходили повідомлення з погрозами.

Нагадаємо, в Одесі розгромили квартиру керівника передвиборчого штабу Ольги Богомолець Ірини Яроцької, яка напередодні отримала смс з погрозами.

Також ми писали, що у Одеській області влаштували погром у партійному офісі БПП. Невідомі особи зламали двері, розбили комп’ютери та іншу техніку, але нічого не вкрали та втекли.

Нагадаємо також, що у центральному штабі кандидата у президенти Анатолія Гриценка знайшли п’ять пристроїв для прослуховування. Про це заявив голова штабу Віктор Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ