Today.ua

Луценко сьогодні складе повноваження

Народний депутат України, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді та дружина Генерального прокурора Юрія Луценка Ірина Луценко у п'ятницю, 17 квітня, складе повноваження представник президента у Парламенті, які вона виконувала з квітня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба партії "Солідарність".

Луценко зазначила, що в переддень інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, яку назначили на понеділок, 20 травня, вона порадить новому главі держави, як потрібно не воювати, а конструктивно працювати з народними обранцями на прикладі роботи чинного президента Петра Порошенка.

За її словами, Порошенком до парламенту було подано 158 законів, з яких 128 було прийнято.

Окрім того, ним було подано найбільше змін до Конституції, які були підтримані парламентом, – відзначила політик.

Нагадаємо, раніше новообраний президент України Володимир Зеленський назвав спікера Верховної Ради Андрія Парубія та народних депутатів “дрібними шахраями”.

Також ми писали про те, що депутати Верховної Ради підготували дві постанови про висловлення недовіри очільнику Генпрокуратури Юрію Луценку.

Варто нагадати, що перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко написала заяву про звільнення з посади уповноваженого президента України з мирного врегулювання та представника України в гуманітарній підгрупі в Мінську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ