Today.ua

Леся Нікітюк збентежила фанатів сміливим образом

Українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала в Instagram фото в досить сміливому вбранні, яке сподобалося далеко не всім її підписникам. На знімку зірка позує в гримерці в синьому піджаку з глибоким декольте від дизайнера Андре Тана і шортах у сіточку.

"Це випадково не буде перебором? Звільніть свого стиліста. Він чи вона любить вулицю червоних ліхтарів", «Лесюня, я, звичайно, добре до Вас ставлюся, але скажу відверто: Вашого бл ** изму занадто багато, аж тошно стає", "Дуже вульгарний прикид", "Леся,  це моя суб'єктивна думка, але трохи перебір!", "Леся, ти стала не природною! В тобі пропала родзинка. Тепер ти стала просто фарбованою телевізійною лялькою!", "Прости Господи, чесно", - пишуть фоловери.

Але є й ті, хто підтримує свого кумира і їм вбрання ведучої припало до душі. Шанувальники зазначили, що цей образ, як і всі інші, їй дуже пасує.

"Леся - супер, Леся - клас!", "Молодчинка:) Завжди неперевершена!", "Ти сама класна", "Круті штанці", "Божееее! Чому у Вас такий гарний колір очей", "Леся, ви неймовірна!", - прокоментували фанати.

Як відомо, Леся Нікітюк стала ведучою нового сезону шоу "Хто проти блондинок?", який у минулому році повернувся на екрани після тривалої перерви. Учасниками цього сезону стануть найзнаменитіші та найкрасивіші чоловіки України - Іраклі Макацарія, Олександр Скічко, Андрій Шабанов, Сергій Бабкін та інші. Зйомки стартували 19 березня і триватимуть два тижні.

Today.ua повідомляв, що телеведуча Маша Єфросиніна поділилася з підписниками рецептами корисних сніданків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ