Today.ua

Леся Нікітюк показала, чим снідає на відпочинку

Українська телеведуча шоу "Хто проти блондинок?" Леся Нікітюк, відпочиваючи в Одесі, поділилася зі своїми підписниками в Instagram фото апетитного сніданку в готелі. На фото зірка позує в чорному купальнику, тримаючи в руках тарілку з трьома смаженими яйцями, креветками, моцарелою і овочами.

"Одеський сніданок! Прям смачно", - підписала пост Нікітюк.

Багато фоловерів зазначили, що у Лесі хороший апетит і поцікавилися у свого кумира, чи не забагато для неї однієї скільки яєць.

"Ну і апетит у тебе, красуня. Три яйця!" "Ого! Три яйця, чи не забагато?", "Ось це приїхати до нас в Одесу і їсти яйця, рибку треба їсти з ранку", "А ти не лопнеш, дитинко?", "Ого, порція така значна", "Ну, Лесенька багато працює, тому багато і їсть", "Лесик, три яєчка не забагато?", "Бережіть фігуру", - пишуть шанувальники Нікітюк.

Нещодавно телеведучу розкритикували за спільний знімок з Юрієм Горбуновим. Підписники Горбунова порівняли Нікітюк з трансвеститом. Її зовнішній вигляд здався їм дуже неприродним.

Раніше в інтерв'ю Маші Єфросиніній ведуча розповіла про свою дошку бажань,яку вона вперше зробила в 22 роки. Зараз у зірки вже є інша дошка, і вона як і раніше продовжує ставити собі цілі і візуалізує загадане. За її словами, потрібно завжди прагнути до максимуму і мріяти навіть про нереальне. Тоді отримаєш хоча б мінімум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ