Today.ua

Лєра Кудрявцева пропонує заборонити алкоголь після ДТП з Єфремовим: “Скільки життів скалічив...“

Телеведуча Лєра Кудрявцева досі не може відійти від скандальної звістки про ДТП за участю актора Михайла Єфремова, який у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння сів за кермо і збив на смерть людину. Кудрявцева обурена тим, що сталося, і вважає, що вживання спиртних напоїв потрібно заборонити на державному рівні.

Як відомо, Лєра Кудрявцева в свій час лікувалася від алкоголізму і стала однією з небагатьох, кому вдалося перемогти хворобу. Свої два розлучення зірка переживала вкрай складно. Вона пила не часто, але багато. Одного разу ведуча переживала страшне алкогольне отруєння, після чого потрапила в лікарню. Після цього Лєра повністю відмовилася від алкоголю, і зараз не вживає навіть у свята.

"Думаю про цього загиблого чоловіка і його сім'ю, думаю про Єфремова, який зламав собі подальше життя. Всьому зло – Алкоголь, заборонила б на законодавчому рівні цю алкашку. Скільки життів скалічив Алкоголь і скільки ще скалічить", —прокоментувала Кудрявцева ДТП з Єфремовим.

Медична експертиза після ДТП показала наявність у крові актора не лише алкоголю, але й сильних наркотиків - кокаїну та канабіноїдів. Так як наркотики виводяться з організму не відразу і їх сліди присутні в крові якийсь час після вживання, то, можливо, на момент ДТП Єфремов вже не був під дією наркотиків, але приймав їх за якийсь час до цього.

Нагадаємо, резонансна ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова сталася увечері 8 червня в Москві. Його джип Grand Cherokee, що летів на величезній швидкості, не "вписався" у поворот і вилетів на зустрічну смугу. В результаті автомобіль зіткнувся з продовольчим фургоном. Водій отримав травму, несумісну з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ