Today.ua

“Київстар“ втрачає своїх абонентів

Один із найбільших мобільних операторів "Київстар" втрачає своїх абонентів через зниження потреби у використанні ними декількох SIM-карт одночасно. У зв'язку з цим, абонентська база знизилася на 0,5%. Про це повідомили у прес-службі компанії.

При цьому, у "Київстар" збільшилась кількість користувачів мобільним інтернетом. У порівнянні з 2017 роком, у 2018 році їх кількість зросла на 18,2%.

Доходи від цієї послуги зросли на 84,5%, а доходи від послуг стільникового зв'язку у цілому – на 17,1%. Середній місячний дохід від одного мобільного користувача виріс на 18,2%. Загальна виручка за останній квартал 2018 року теж піднялася на 16,6% і склала 5 млрд грн. Всього за 2018 рік "Київстар" заробив 18,7 млрд грн.

Кількість користувачів послуги "Домашній інтернет" від "Київстар" зросла на 9,1%. Підключення послуги "Усе разом", коли абонент може оплачувати мобільний зв'язок, домашній інтернет і телебачення по одному рахунку, демонструє позитивну динаміку.

Нагадаємо, 3 березня "Київстар" закриває популярний тариф "Максимальний Безлім 2017". Абоненти цього тарифу будуть автоматично і безкоштовно переведені на "Максимальний Безлім" версії 2019 року.

Раніше "Київстар" пояснив своїм абонентам, чому зникають гроші з мобільного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ