У приготуванні гарбуза найнеприємніший момент - це нарізка баштанного. Але цей етап можна пропустити. Пропонуємо вам приготувати простий рецепт гарбузового кус-куса без нарізування овочу.
Прийшла осінь, а значить настала чудова пора класичних осінніх страв та напоїв. І одним із символів осені є гарбуз.
Для рецепту використовується гарбуз Хоккайдо, проте можна взяти будь-який інший. Найкраще круглий, щоб був стійкий.
Гарбузовий кус-кус у духовці - рецепт
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 2,5 ст. л. кус-куса
- 200 мл 20% вершків
- 1,5 ст. л. цукру
- 1 ч. л. ванільного цукру
Спосіб приготування:
- З гарбуза зрізати верхівку, ложкою видалити насіння.
- Духовку розігріти до 190 градусів і запекти гарбуз протягом 10 хвилин або поки нутрощі не стануть м'якими.
- Дати гарбузові трохи охолонути і дістати ложкою м'якоть.
- М'якоть розім'яти виделкою до пюре, змішати з вершками, цукром і ваніліном.
- Додати кус-кус і перемішати.
- Начинку перекласти назад у гарбуз, закрити зрізаною верхівкою і випікати ще 15-20 хвилин до готовності.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
- ЗСУ здійснили наймасштабнішу за три роки атаку безпілотників на Москву: у Росії погрожують відповісти "Орєшніком"
- Гетманцев вважає невтішними висновки щодо програми "Національний кешбек"
- Танки Abrams із Австралії прибудуть в Україну вчасно, - міністр Марлз
- В Україні підвищать зарплати чиновників: Верховна Рада ухвалила закон
Смачного.
Пропонуємо також скуштувати простий рецепт домашнього глінтвейну, з яким осінній вечір стане теплим.