Today.ua

Кучма проголосував за “нові сили“ та закликав Зеленського показати “кардинальний план“ дій

Другий президент України Леонід Кучма віддав свій голос на парламентських виборах, а також звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського. Він закликав нового президента продемонструвати "кардинальний план дій" щодо вирішення проблем України.

Кучма наголосив, що народ розраховує, що нова влада прийде з конкретною програмою дій, а не пустими обіцянками.

"Я вірю, що сьогодні Україна отримує шанс знову перезапуститися. Цей унікальний шанс упустити не можна. Звичайно, я проголосував за нові сили і, підкреслюю, за наш народ, здатний на величезні звершення. Він це доводив не раз. У сьогоднішній ситуації народ повинен бути жорсткішим до влади, питати обов'язково за ті обіцянки, які вони давали під час виборчої кампанії", - зазначив Кучма.

Крім того, він висловив надію, що Зеленський виступить з чітким планом розвитку України під час звернення до нового парламенту.

"Хотілося б бачити, що дійсно є такий план, кардинальний, з усіх проблем, які сьогодні в Україні існують, а потім дивитися, як він виконується. Так що є надія ... Я думаю, що головний пріоритет, як сказав президент у своїй промові (під час інавгурації, - ред.) в парламенті – мир. Країні потрібен мир. Адже ми всі добре розуміємо: ніякі інвестиції з-за кордону не прийдуть, коли війна триває в Україні. Щоб люди жили в спокої, щоб не гинули наші хлопці на Донбасі", - сказав він.

Нагадаємо, проти Кучми відкрили три кримінальні справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ