Котлети можна готувати не лише з м'яса, а й з овочів, круп, риби і навіть крабових паличок. Так, цей продукт ідеально підходить не лише для закусок та салатів, а й котлет. Рецепт, який ми вам запропонуємо, легкий у приготуванні та потребує мінімум часу.
Котлети з крабових паличок
Інгредієнти:
- крабові палички – 400 г
- твердий сир – 200 г
- яйця – 2 штуки
- сметана – 100 г
- борошно - 4-5 ст. л.
- зелень
- сіль, перець - за смаком
Натріть крабові палички на великій тертці.
Додайте до них тертий твердий сир, яйця, борошно, сметану та дрібно нарізану зелень. Замість борошна деякі господині додають у фарш манку.
Ретельно перемішайте ложкою отриманий фарш. Сформуйте руками котлети, обваляйте їх у борошні, потім у панірувальних сухарях.
Обсмажуйте котлети з крабових паличок до готовності на рослинній олії. Подавайте до столу з будь-яким гарніром.
Такі котлетки смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Можна додатково приготувати соус на майонезній основі. Наприклад, викладіть у невелику тарілку майонез, додайте трохи солі, цукру, дрібно наріжте мариновані огірочки, подрібнений кріп і добре перемішайте. Такий соус також ідеально поєднується із рибними котлетами. Майонез краще попередньо приготувати самостійно, ніж купувати магазинний.
- ЗСУ здійснили наймасштабнішу за три роки атаку безпілотників на Москву: у Росії погрожують відповісти "Орєшніком"
- Гетманцев вважає невтішними висновки щодо програми "Національний кешбек"
- Танки Abrams із Австралії прибудуть в Україну вчасно, - міністр Марлз
- В Україні підвищать зарплати чиновників: Верховна Рада ухвалила закон
Смачного!
Раніше повідомлялося, що не потрібно додавати до котлет, щоб вони не вийшли сухими.