Today.ua

Коронавірус в Україні: який овоч треба частіше їсти під час карантину і чому

Карантин, введений в Україні попередньо до 24 квітня, змусив громадян сидіти вдома, через що ми стали менше рухатись та дихати свіжим повітрям. Це негативно впливає на імунітет, тому варто про нього додатково попіклуватись. Медики радять збагатити свій звичний раціон харчування свіжими фруктами та овочами, щоб організм отримував більше вітамінів та корисних речовин.

Але є один овоч, на який слід звернути особливу увагу під час карантину. Мова йде про огірки.

Експерти радять регулярно вживати в їжу огірки, тому що у складі цього овоча є багато антиоксидантів, які захищають організм людини від небезпечного впливу.

Також медики радять їсти огірки під час грипу, застуди та у випадку зараження коронавірусом. Цей овоч, за словами фахівців, допомагає організму боротись із хворобами. Також при регулярному вживанні огірків забезпечується ефективне виведення токсинів з організму.

Щоб максимально наситити організм вітамінами, можна готувати свіжі салати з огірків та інших корисних овочів - капусти, селери, моркви, цибулі, часнику і т.д.

Нагадаємо,раніше ми розповіли, які фрукти зміцнять імунітет під час епідемії коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ