Today.ua

Коломойського не запросили на інавгурацію Зеленського

Бізнесмен Ігор Коломойський піде на інавгурацію Володимира Зеленського, якщо його запросять. Поки що такої пропозиції олігарх не отримував. Про це він розповів в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Ні. Нас тільки сьогодні прийняли. Я не знаю - може на коктейль, на цю світську частину - може прийду. А на офіційну - що мені там робити? Плескати в долоні. Куди йти, куди проходити - я ніколи не був на подібних заходах", - сказав Коломойський.

Коломойський також зазначив, що на інавгурації Петра Порошенка він був присутній лише на неофіційній частині.

"Я був в Арсеналі - але там уже був "дрінк", легка ситуація. Але в парламенті не було"...Мене не запрошували, по-перше. А по-друге, я не розумію, як це виглядає. І які складнощі там - дрес-код, метелики, краватки - це складно. Але ми люди вільні, спокійні - ми з покоління "Зе". Хоча нам років на 20 більше", - сказав Коломойський.

Як повідомлялося, 16 травня Ігор Коломойський повернувся в Україну після двох років відсутності в країні. Він виїхав з України у червні 2017 року. Спочатку бізнесмен жив у швейцарському місті Женева, а у вересні 2018 року перебрався в Герцлію, що в Ізраїлі. Причиною переїзду він назвав «сімейні обставини» і говорив, що повернеться в країну після інавгурації Зеленського.

Раніше стало відомо, що Володимир Зеленський відмовився в день інавгурації від світської вечірки, яку традиційно влаштовують для бомонду президенти, що вступили на посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ