Today.ua

Кішка щодня надовго покидала своїх новонароджених кошенят: що гнало її в ліс

Кішка Пуша, яка нещодавно народила кошенят, виявилась не дуже сумлінною матір'ю. Щоправда, вона справно годувала своїх малюків. Проте господиня помітила, що, погодувавши малечу, їхня матуся щодня тікає від своїх дітей. Причому щезає вусата доволі надовго. Деколи малюки по кілька годин пищали, тицяючись одне в одного, у пошуках теплого маминого боку.

Тож господиня легковажної чотирилапої істоти вирішила простежити, куди щодня завіюється блудна мати. З'ясувалось, її киця щодень тікає в зелені лісові хащі, які приступали впритул до житлового масиву. Господиня була заінтригована ще більше: невже хвостата блудниця вже встигла завести собі новий роман на стороні? Однак побачене жінку ошелешило.

Її  сіра Пуша, зливаючись зі стовбуром дерева, видиралась до дупла, аби погодувати там трьох покинутих безпорадних білченят. Куди поділася мама рудах малят, зоставалось лише здогадуватись. Ймовірно, вона загинула, залишивши своїх новонароджених діточок голодними, беззахисними і безпорадними.

Як Пуша надибала їх у лісі та зрозуміла, що малюки потерпають без матері, невідомо. Але материнський інстинкт у кішки спрацював безвідмовно. Тепер вона ділила свою турботу між власними і прийомними малюками.

 

Розчулена господиня вирішила забрати білченят додому. Вона відправилась за ними до лісу, коли Пуша була вдома. Жінка забрала усіх трьох рудих малят і принесла їх кішці. Прийомна мати відразу заходилась облизувати малюків, і вже за кілька хвилин вони змагались із рідними Пушиними дітьми за місце біля теплого маминого боку.

 

Такий щасливий кінець у цієї історії, в якій сила материнської любові долає все. А нам, людям, ця чотирилапа мама іще раз нагадала, що чужих дітей не буває.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=k3Bkdwobulc&feature=emb_logo

Ви можете також у нас дізнатися історію нещасного занедбаного кошеняти, яке підібрала на вулиці жаліслива дівчина. Вона виходила хворого малюка, і він перетворився на красеня з унікальними очима, який віддячує своїй господині відданою любов'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ