Кавовий торт - це дуже смачний десерт, який можна приготувати всього за одну годину. Ми розповімо вам простий рецепт кавового торту, з яким впораються навіть новачки на кухні.
Вам знадобляться наступні інгредієнти:
- кава - 4 ч. л.;
- кефір - половина склянки;
- цукор - 1 ст. л.;
- борошно - 1 ст. л.;
- яйця - 2 шт.;
- сода - 1 ч. л.;
- оцет;
- вершкове масло - половина пачки;
- сметана - 250 мл;
- цукрова пудра - 4 ст. л.
Для приготування кавового торту теплий кефір треба змішати з кавою, а через 20 хвилин додати туди яйця, збиті до пишної піни. Після цього додайте цукор та ретельно перемішайте, а потім - масло, борошно і гашену соду. Отримане тісто випікайте в духовці.
Для приготування крему візьміть 1 чайну ложку кави, сметану і цукрову пудру. Добре збийте отриману суміш.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Готовий корж поділіть на 2 частини. Змащуйте кремом коржі та верх торта. Прикрасити десерт можна горішками, шоколадною крихтою, цукатами.
Торт має постояти в холодне місці протягом 5 годин, а потім десерт можна подавати до столу.
Нагадаємо, раніше ми розповіли рецепт торту "Монастирська хатинка" нашвидкуруч.