15:03
10 травня
2022

Картопляне пюре нашвидкуруч: який секретний інгредієнт зробить смак страви ніжнішою

Картопляне пюре нашвидкуруч: який секретний інгредієнт зробить смак страви ніжнішою - today.ua"
title="Картопляне пюре нашвидкуруч: який секретний інгредієнт зробить смак страви ніжнішою
13452
Леся Ловіцька
Випусковий редактор today.ua

Картопляне пюре можна їсти мало не щодня, і воно не набридає. Звикли готувати його лише з маслом і молоком? Спробуйте додати ще один інгредієнт. Нам знадобиться півкілограма картоплі, одна невелика цибулина, кілька лаврових листочків, близько 70 г вершкового масла, 50 мілілітрів молока, одне-два яйця і сіль за смаком. Зверніть увагу, що краще вибирати невеликі овочі, щоб не різати їх на шматочки. Цілком вони вберуть менше рідини і пюре буде не таким рідким. Опускаємо картоплю в холодну воду. Додаємо надрізану цибулину та лаврові листочки. Відварюємо картоплю у підсоленій воді. Картопляне пюре нашвидкуруч: який секретний інгредієнт зробить смак страви ніжнішою - today.ua Вода закипіла, зменшуємо вогонь і доводимо до готовності. Виймаємо цибулину та лавровий лист. Залишіть усередині каструлі трохи води – приблизно три сантиметри від дна. Тепер додаємо вершкове масло кімнатної температури та підігріте молоко. Подрібнюємо картоплю в пюре за допомогою товкачки, а не бледера. Слід трохи охолодити наше пюре. Вбиваємо яйце і перемішуємо страву до однорідного стану. Це потрібно робити швидко, щоб білок не згорнувся. Смачного! Дізнайтесь інші секрети приготування ідеального пюре на обід.