Today.ua

Карантин в Україні: як оплатити комуналку онлайн через Приват24

ПриватБанк закликає українців під час карантину залишатись вдома і оплачувати комуналку онлайн. Це можна зробити як на сайті банку, так і через додаток Приват24.

На сайті Приват24 треба зайти в свій аккаунт за допомогою номера телефону і вашого пароля. Час від часу сайт може робити запит на додаткове підтвердження за допомогою коду, який надійде на ваш телефон.

Після авторизації перейдіть у вкладку "Мої Платежі". Якщо ви використовуєте бета-версію оновленого дизайну, то перейдіть у вкладку "Платежі", а в меню оберіть вкладку "Комунальні Платежі".

Приват24 самостійно аналізує адресу вашого проживання і на його основі видає рахунки за комунальні послуги. Якщо з якоїсь причини сервіс помилився, ви можете власноруч знайти свої рахунки за допомогою пошуку за адресою проживання або за назвами комунальних підприємств.

Після цього залишається тільки погасити заборгованості по комуналці за допомогою картки ПриватБанку. Можна також платити певну суму наперед, щоб в наступному місяці довелось витратити менше коштів.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну, на період дії карантину і протягом 30 днів від дня його скасування забороняється нараховувати та стягувати неустойки з громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ