Today.ua

Ірина Білик та Дмитро Коляденко знову разом: шоумен шокував зізнанням

Дмитро Коляденко розповів про свої стосунки з Іриною Білик. Виявляється, вони зовсім не розлучалися з українською співачкою, а весь цей час були найкращими друзями. В одному з інтерв'ю на каналі "Україна" шоумен зізнався, що готує для колишньої коханої приємний сюрприз.

Новини про зближення зіркової пари з'явилися після того, як Білик на своїй сторінці в Instagram написала про розлучення. Співачка почала роздумувати про стосунки та про те, чи варто жити з коханою людиною тільки заради дитини. Шанувальники вирішили, що таким чином Ірина Білик вирішила вилити душу і поділилася наболілим. Через пару днів після цього, співачка Ірина Білик та Дмитро Коляденко з'явилися удвох на одному із заходів. Зірки посміхалися, позували для фотографів і були щасливі разом.

Коляденко вирішив відкрити таємну завісу їх відносин з Білик і зізнався, що збирає гроші на подарунок, адже співачка захотіла на день народження дорогий гаджет. А що стосується відносин, то Коляденко щиро заявив, що поки вони дружні і завжди такими були, навіть після їх розставання:

"Я б не сказав, що у нас романтичні стосунки – ми дружимо. Це 100% моя найкраща подруга, я б навіть сказав – бойова подруга".

Також Діма зізнався, що виною їх розлучення стали 12 золотих рибок, які він подарував колишній дружині на Новий рік. Коли Білик відкрила очі, то замість подарунка побачила рибок, які здохли, а після - пара розлучилася. Коляденко вважає, що то був поганий знак, який пророкував їх розставання з Іриною Білик.

Раніше ми повідомляли про те, що Ірина Білик висловила свою думку про те, чи можуть зніматися заміжні дами або одружені чоловіки в еротичних сценах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ