Today.ua

“І досі мене боїться...“: Савченко зробила несподіване зізнання про Порошенка

Колишня нардеп Надія Савченко заявила, що президент Володимир Зеленський наразі єдиний, хто зробив перший крок для початку миру в країні, в той час як екс-президент Петро Порошенко лише говорив про це. Таку думку вона висловила в ефірі великого політичного ток-шоу "Український формат" на телеканалі NEWSONE.

"Зараз ситуація така, що багато підставляють президента. Але дуже важливо, щоб український народ надав йому підтримку. Ми п’ять років слухали про те, як відвести, що відвести, п’ять років ми слухали при Порошенку", – розповіла Савченко.

Політик наголосила, що президент України Володимир Зеленський зміг почати рух в сторону врегулювання конфлікту. Савченко вважає, що за останні п’ять років в Україні тільки обговорювалося це питання, проте ніяких дій зроблено не було.

"Я вам поясню, Порошенко тоді реально вср*вся, а зараз Зеленський не здригнувся”, – сказала Савченко і додала, що Порошенко боявся її, коли ще вона сиділа у російській в’язниці, боявся того, що сам створив, тої пропаганди. Також боявся, коли підписував Савченко звання Героя України.

За словами Савченко, вона розуміє, що в країні вистачає проблем, але просить не критикувати президента, а давати йому розумні думки і ідеї.

https://youtu.be/oRwNvG5WqlI

Раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура наполягає на арешті колишнього нардепа Надії Савченко та екс-керівника Центру визволення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ