Today.ua

Хашбраун з картоплею, яйцем та беконом: рецепт смачного та ситного американського сніданку

Якщо ви хочете приготувати ситний сніданок, то одним омлетом чи бутербродом не обійтися. Спробуйте приготувати хашбраун. Для багатьох ця назва буде новою, але сама страва нагадує традиційні деруни, тільки подаються вони з яйцем та беконом. Нічого складного у приготуванні цієї страви немає. Ділимося рецептом.

Хашбраун з картоплею, яйцем та беконом

Інгредієнти:

Найчастіше хашбраун готують на сковороді. Іноді запікають на фінальному етапі в духовці, але це не обов'язково.

Очистіть половинку цибулини та 3-4 картоплини. Натріть їх на великій тертці. Додайте сіль, перець та солодку паприку. Добре перемішайте. Зайву рідину вилийте.

Розігрійте сковороду та підсмажте смужки бекону. На слабкому вогні витопіть жир, підсушіть бекон, щоб він підрум'янився з обох боків.

На сковороді розігрійте трохи олії. Викладіть терту картоплю, злегка приминаючи по краях. Товщина картопляного млинця має бути не більше 1 см. Зверху викладіть кілька шматочків вершкового масла.

Коли знизу хашбраун підсмажиться знизу, переверніть його, накриваючи плоскою тарілкою.

Зверху розбийте яйця і накрийте кришкою сковороду. За кілька хвилин приберіть сковороду. Викладіть біля яєць підсмажений бекон. В ідеалі жовтки мають залишитися рідкими. Подавайте хашбраун зі шматочками хліба.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати соковитий та смачний домашній бургер на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ