Today.ua

Харківська трагедія:родичка загиблих у ДТП вказала на важливий момент

2 жовтня, під час чергового засідання суду по справі смертельного ДТП у Харкові за участі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова з'явилися нові подробиці.

Крім того, що Геннадій Дронов вперше дав свідчення та заявив, що не визнає свою провину, у суді також виступила постраждала Людмила Фабріс, яка втратила у страшній аварії дочку та онучку.

З'ясувалося, що якби підозрюваний у справі Геннадій Дронов зупинився перед уявною лінією перед світлофором, Олена Зайцева не влетіла б у його авто, і смертей вдалося б уникнути.

"У мене на вас велика образа як на зрілого чоловіка. Чому ви не зупинилися перед цією лінією? Ви запитували себе хоча б раз? Я втратила двох найближчих людей, для мене зупинився світ... Я сто разів була на цьому місці, і весь час думала: якби ви зупинилися, Зайцева просто пролетіла би повз і цієї страшної трагедії не сталося б", — заплакала жінка.

Після її слів у суді запанувала затяжна пауза, а Дронов пустив скупу сльозу.

Раніше повідомлялося, що за версією Геннадія Дронова він фізично не встиг зреагувати на автомобіль Зайцевої, який на високій швидкості мчав через перехрестя.

Справу Зайцевої взяла під контроль Адміністрація президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ