Today.ua

Гриценко розповів, за яких умов підтримає Зеленського у другому турі виборів

Лідер партії "Громадянська позиція" та екс-кандидат у президенти Анатолій Гриценко назвав умови, за яких буде готовий підтримати Володимира Зеленського у другому турі виборів, який відбудеться 21 квітня. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні зустрівся з Володимиром Зеленським. Не для власного працевлаштування або входження нашої команди в його команду, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави. Коротко мої враження з питань, які вважаю суспільно значущими", — зазначив Гриценко.

За його словами, Зеленський "не готовий до президентської посади, але повністю усвідомлює всю відповідальність", "буде викорінювати корупцію і мародерство", "не буде здавати Україну Путіну" і "поки не визначився зі своєю "п'ятіркою" кадрових призначень — СБУ, ГПУ, Міноборони, НБУ і МЗС".

Гриценко наголосив, що проголосує за Володимира Зеленського у тому випадку, якщо він публічно представить всіх членів своєї команди.

"Якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими — тоді, напевно, проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс", - підсумував політик.

Раніше у штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського запропонували нову схему боротьби з корупцією в Україні.

Нагадаємо, Анатолій Гриценко прокоментував результат екс-кандидата в президенти Ігоря Смешка, який, на його думку, відібрав у нього більшу частину голосів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ