У воєнний час викидати залишки продуктів ще недоречніше, ніж будь-коли. Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи невикористаного фаршу, а в хлібниці - кілька шматочків батона або тостового хліба, то з цих інгредієнтів можна приготувати смачний та поживний сніданок. Бутерброди з фаршем також підійдуть для перекусу протягом дня.
Бутерброди з фаршем на сковороді
Інгредієнти:
- Хліб або батон – 5-6 скибочок;
- Фарш (який є у холодильнику) – 150 г;
- Яйце куряче - 1 шт;
- Зелена цибуля – за смаком;
- Рослинна олія - для смаження;
- Сіль та чорний мелений перець – за смаком.
У глибокій тарілці перемішайте фарш, яйце, сіль та перець. В отриману масу додайте дрібно порізану зелену цибулю та за наявності порізаний кубиками болгарський перець.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Отриману масу намажте не дуже товстим шаром на скибочки хліба або батона, притискаючи виделкою. Розігрійте на сковороді олію і викладіть бутерброди фаршем донизу.
Смажте бутерброди лише на одній стороні близько чотирьох хвилин. За цей час фарш підрум'яниться і на ньому з'явиться скоринка.
Готові бутерброди викладіть на тарілку. За бажання бутерброди можна посипати тертим сиром. Подавайте до столу гарячими, але і в остиглому вигляді страва буде смачною.
Смачного!
Раніше повідомлялося, які ще смачні начинки можна зробити для бутербродів на сніданок.