Today.ua

Екс-“Холостяк“ Іраклі Макацарія вперше став батьком та показав фото із пологового будинку

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія вперше став батьком. Дитину 38-річному красеню та екс-учаснику українського шоу "Холостяк" народила його 20-річна дружина Лізе Чичуа.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз щасливий новоспечений батько зробив перепост публікацій своєї рідні.

У кадрі можна побачити, як Іраклі виходить із пологового будинку, одягнений у спеціальний стерильний халат і витирає сльози з обличчя. На вулиці зібралася вся його рідня, щоби відзначити народження дитини.

Виходячи з публікації, на якій стоїть підпис "Зоряний хлопчик Джорджі", можна зробити висновок, що у красеня-грузина народився син, якого щасливі батьки назвали Джорджі.

Одружився Іраклі Макацарія з молодою грузинкою Лізе Чичуа, яка на 18 років його молодша, після півтора року стосунків. Рік тому у Тбілісі відбулася галаслива церемонія з піснями та танцями.

В Україні бізнесмен уславився після того, як став головним героєм шостого сезону романтичного шоу "Холостяк". На жаль, особистого щастя на проекті йому знайти не вдалося, невдовзі після фіналу він розлучився з переможницею Оленою Лисак. Після того як йому не пощастило з українськими жінками, він повернувся на батьківщину для пошуків дружини та зустрів красуню Лізе, яка підкорила його серце.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

У 2017 році Іраклі Макацарія брав участь в українському шоу "Танці з зірками", підкоривши українців виконанням гопака. Він дійшов до фіналу, але перемоги не здобув, посівши друге місце.

Нагадаємо, молода кохана екс-“Холостяка” Іраклі Макацарія підкорила красою, змінивши три розкішні сукні під час весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ