Today.ua

Двоє вбитих і четверо поранених: у штабі ООС озвучили нові втрати бойовиків

Протягом минулої доби, 14 лютого, на Донбасі було ліквідовано двох бойовиків, ще троє окупантів отримали поранення. Про це, посилаючись на дані української розвідки, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що 14 лютого окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі 8 разів - із застосуванням забороненого Мінськом озброєння.

Так, у районі населенного пункту Піски бойовики вели обстріли з мінометів калібрів 120 та 82 мм, а також з озброєння БМП та ручних протитанкових гранатометів. В районі Опитного незаконні збройні формування застосували міномети калібру 120 мм і озброєння БМП. В районі Верхньоторецького окупанти вели обстріл з мінометів калібру 120 мм, в районі Авдіївки - з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. В районі Павлопілю бойовики застосовували станкові гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а поблизу Мар'їнки - ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Також в районі Новолуганського окупанти обстрілювали позиції ООС з мінометів калібру 120 мм; в районі Кримського - з мінометів калібру 82 мм; поблизу Хутора Вільний - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; в районі Зайцевого - зі станкових протитанкових гранатометів.

Внаслідок обстрілів бойовиків троє військовослужбовців ООС отримали поранення.

Раніше повідомлялось, що до лав бойовиків на Донбасі перестали брати колишніх злочинців через постійні крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ