Today.ua

ДТП на Львівщині: два автомобіля не впоралися з керуванням, загинула 10-річна дитина

У четвер ввечері, 25 серпня, в Кам'янка-Бузькому районі Львівської області сталася смертельна ДТП. У результаті зіткнення двох легковиків загинула 10-річна дитина.

Аварія сталася в селі Гайок. 29-річний водій автомобіля BMW, житель Львова, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем Opel, який рухався в зустрічному напрямку. У машині знаходилися чоловік, жінка і їх син, жителі Сокальського району. Від отриманих травм хлопчик помер по дорозі в лікарню. 49-річного водія Opel і його 42-річну дружину госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

Водієві BMW тепер загрожує до восьми років в'язниці. Це максимальне можливе покарання. Однак, слідчим ще належить з'ясувати причини того, чому він не впорався з керуванням. Раніше повідомлялося про страшну ДТП в столиці. Водій автомобіля "Тойота Пріус" скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток на території військової частини, в результаті чого двом дівчатам ампутували кінцівки, одна постраждала перебуває в реанімації. Стало відомо, що 46-річний водій позашляховика на момент аварії знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ