Today.ua

Дружина Зеленського розкрила всю таємницю президентської кампанії чоловіка

Олена Зеленська, дружина шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського, в інтерв'ю телеканалу ICTV назвала можливе президентство свого чоловіка "проектом", неначе йдеться про якесь чергове шоу на телебаченні, а не про управління державою. Така заява обурила українців. На думку громадян, у відповідальний для країни момент, не можна з гумором ставитися до всього, що відбувається.

Дружина політика зізналася, що її довго оберігали від президентських амбіцій чоловіка.

"Я була відверто і агресивно проти початку цього проекту. Бо це дуже важкий проект, навіть не проект, а інший напрямок у житті. Але мене, напевно, намагалися берегти. І самі ранні плани, коли все це обговорювалося з колегами, близькими соратниками - не можу сказати, що від мене це приховували, але оберігали від зайвої інформації, щоб я раніше часу не нервувала", - сказала вона в ефірі телеканалу ICTV.

Зеленська підкреслила, що її чоловік – надзвичайно цілеспрямована людина, тому безглуздо протистояти рішенням, яке він прийняв.

"Я можу створювати якісь перешкоди, псувати настрій, не підтримувати, але це не конструктивно. Тому в той момент, коли я зрозуміла, що рішення прийнято і дорога обрана, я намагаюся тримати себе в руках, заспокоювати, консолідувати всі позитивні флюїди в одну точку, щоб негатив трошки знімати. Мені здається, поки виходить", - зазначила Олена Зеленська.

https://youtu.be/iiH-JZAqke0

Нагадуємо, 30 березня, у "день тиші" перед виборами, коли напередодні дня голосування законом забороняється передвиборча агітація, у сітці загальнонаціонального українського телеканалу "1+1" телеглядачі помітили одразу кілька програм за участю студії «Квартал-95, фронтменом якої є кандидат в президенти Володимир Зеленський.

У своє виправдання, група "1+1 медіа" виступила з офіційним спростуванням звинувачення того, що телепрограма складалася на користь кандидата в президенти Володимира Зеленського. За словами керівництва телеканалу, "Студія Квартал 95" є довгостроковим партнером каналу, з яким був укладений договір на кілька років про виробництво продуктів.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський став на захист російської мови, закликавши українців не тиснути на мови нацменшин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ