Today.ua

Добкін розкритикував команду Зеленського: “Вони його не бояться і не слухають“

Михайло Добкін, який передумав балотуватися в мери Харкова на користь кандидата Геннадія Кернеса, напередодні виборів дав скандальне інтерв'ю Дмитру Гордону. Він назвав "Революцію Гідності" злом, а однодумців президента Володимира Зеленського "слабаками", які його не слухають.

"Два Майдани - це технології, це зло, це горе. Це те, що нас відкинуло на багато років назад. Коли намагаються прикрити якимись фразами типу" демократія ","свобода"," народження нації "... Ніяка нація не народилася. Я не бачу нації сьогодні. Не ображайся. От не бачу. Це все штучні наративи, які нам намагаються прищепити ", - сказав в інтерв'ю Добкін.

Михайло Добкін не приховує, що засумнівався в перевагах Володимира Зеленського на посаді президента України через численні кадрові прорахунки.

"Він (Зеленський, - Ред.) Не знайшов людей в команді, які б його робили сильнішим. Всі, кого він набрав, роблять його слабкіше. Ну хто йому лікар? Він же сам це зробив. Йому ж таки не нав'язали", - висловив своє думку політик.

На думку Добкіна, оточення Зеленського його не боїться, над ним немає контролю, і з нього ніхто не питає. Політик згадав роки, коли він працював губернатором Харківської області при Януковича і Азарова, і як його контролювали, зазначивши, що зараз такої системи контролю місцевої влади немає. Раніше повідомлялося, чому Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з майбутніх місцевих виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ