Today.ua

Дієтологи назвали найкращий напій для схуднення

Напої для схуднення не тільки допомагають позбавитися від зайвих кілограмів, але й зміцнюють здоров'я та імунітет. Швидкість обміну речовин в нашому організмі, за словами дієтологів, прискорює імбирний чай. Цей диво-напій покращує кровообіг і обмін речовин, запускаючи тим самим процес схуднення. Однак, не треба забувати, що за допомогою одного лише чаю ще нікому не вдавалося схуднути.

Якщо ви використовуєте імбирний чай як напій для схуднення, то пити його потрібно за півгодини до їжі. Не слід вживати більше 2 літрів напою в день. Також не рекомендується пити імбирний чай пізніше, ніж за дві години до сну, так як він надає тонізуючу дію на організм.

Спосіб приготування імбирного чаю для схуднення: необхідний термос об'ємом 2 літри, корінь імбиру розміром з сірникову коробку, три зубчики часнику, три скибки лимона. Імбир і часник почистити, дрібно порізати. Покласти імбир, часник і лимон в термос, залити двома літрами гарячого окропу, настоювати протягом години. Готовий напій необхідно процідити. За бажанням до напою можна додати листочок м'яти.

https://youtu.be/nOCyQk5197M

Цей напій має протипоказання, тому перед його вживанням проконсультуйтеся з фахівцем.

При будь-якій дієті лікарі радять випивати не менше 1,5-2 л рідини в день, і як мінімум половину цього об'єму має складати чиста вода. Не заборонено вживати зелений чай і каву — однак без цукру, молока або будь-яких інших добавок. При білкових дієтах в якості напою можна вживати спеціальні протеїнові коктейлі (продаються в магазинах спортивного харчування).

Раніше лікар-дієтолог Наталія Самойленко назвала п'ять найкращих продуктів, які варто їсти на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ