Today.ua

Даша Астаф'єва зізналася, що заважає їй вийти заміж

Українська співачка і актриса Даша Астаф'єва зізналася, чому офіційно не може оформити стосунки зі своїм коханим Артемом Кімом, з яким вона зустрічається протягом тривалого часу. Про те, що саме заважає їх весіллю, артистка розповіла телеведучій Каті Осадчій у "Світському житті".

За словами Даші, вони з коханим планують урочисту подію з перших днів знайомства, проте у Артема навіть немає паспорта, оскільки він знаходиться під домашнім арештом. Проти коханого артистки відкрито кримінальну справу. Як відомо, чоловік Астаф'євої підозрювався в розкраданні 27 млн гривень, за що йому загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна та позбавленням права займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

"Чесно кажучи, ми плануємо весілля з першого дня знайомства. І після того, як ми почали планувати весілля, Артем запитав мене: "Ти ж розумієш, що діти у нас будуть Артемовичі?" Взагалі, не потрібно робити весілля пишним, запрошувати всіх, з ким ти коли-то зламав ногу, тощо. Весілля - це дуже інтимне свято, на якому повинні бути твої найближчі люди", - розповіла Даша Астаф'єва.

https://youtu.be/Hd3vhOlpgUw

Раніше Даша Астаф'єва представила новий кліп на пісню Playmate. У новій відеороботі сексуальна красуня згадала свою співпрацю з журналом Playboy, який зробив її популярною. Нова композиція увійде в новий альбом Даші Астаф'євої, вихід якого запланований на 2019 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ