Today.ua

“Дала гроші, щоб хлопчик не пропав“: Лоліта розкрила подробиці скандального розлучення з Івановим

Лоліта Мілявська, відома російська співачка, заявила, що під час розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Дмитром Івановим вигнала його з дому, але дала йому при цьому значну суму грошей, "щоб хлопчик не пропав". Подробицями скандального розлучення Лоліта поділилась в ефірі програми "Секрет на миллион" на одному з російських телеканалів.

Співачка розповіла, що втомилася терпіти "фокуси" свого чоловіка - 44-річного тренера Дмитра Іванова. Врешті Лоліта зі всіма речами посеред ночі вигнала чоловіка з дому та дала йому заздалегідь підготовлений конверт із грошима. При цьому на те, щоб "не пропасти", співачка виділила колишньому коханому чималу суму - 7 тисяч євро.

"Я дала йому гроші, щоб хлопчик не пропав. Там було рівно 7 тисяч євро. Я сказала, що рівно у стільки оцінила принадність подружнього життя в сім років. А дві тисячі вираховую за неякісне обслуговування", – сказала Лоліта.

Крім того, як розповіла співачка, Іванов натякав їй на те, щоб вона купила йому квартиру. Однак Лоліта обмежила свою щедрість до колишнього коханого придбанням автомобіля і не дала йому коштів на житло та бізнес.

Раніше адвокат Лоліти повідомляв, що Дмитро Іванов хоче нажитися на його клієнтці. Передбачається, що той готовий розповісти журналістам про стосунки зі співачкою за велику суму грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ