Today.ua

Борщ вийде смачніше, якщо додати один інгредієнт: про що не знають багато господинь

Борщ готують господині по всьому світу. Існує кілька традиційних рецептів приготування борщу, але існують також і більш оригінальні підходи до цієї страви. Щоб урізноманітнити смак борщу, в нього додають чорнослив, лимон, сало...Але є ще один секретний інгредієнт, який додасть страві аромат і легку кислинку. Йдеться про яблука. Спробуйте приготувати борщ новим незвичайним для себе способом, і раптом після цього вам не захочеться повертатися до традиційного рецепту!

Рецепт борщу з яблуками

Інгредієнти:

Для початку готуємо м'ясний бульйон. У киплячий бульйон натираємо на крупній тертці буряк і додаємо нарізану кубиками невеликого розміру картоплю. Далі ріжемо болгарський перець і цибулю, і кладемо їх у каструлю до інших овочів.

Натираємо на тертці моркву і відправляємо в каструлю. Солимо за смаком, додаємо перець і запашний горошок.

Коли овочі будуть готові, беремо яблука і також натираємо їх на тертці. Останній етап - шинкування капусти. Цей овоч додається до борщу в останню чергу.

Нехай борщ трохи покипить на плиті, після чого додайте до страви томатний сік або пасту, і дайте ще раз закипіти. Вже в готовий борщ відправляємо рубану зелень і подрібнений часник.

Подавайте борщ з яблуками в поєднанні зі сметаною і свіжою зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як зробити борщ насичено червоним без додавання помідорів і томатної пасти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ