Борщ вийде смачніше й ароматніше: ТОП-3 головних хитрощі

Автор: Лобанова Єлизавета

Борщ вийде смачним і наваристим тільки в тому випадку, якщо знати тонкощі приготування страви. Смак борщу у кожної господині відрізняється. Все залежить від того, які інгредієнти вона використовує. Згадайте смак борщу, який готували ваші бабусі? Ми розкриємо вам маленькі хитрощі, які допоможуть наблизитися до того самого кулінарного шедевру.

Борщ вийде смачніше й ароматніше: ТОП-3 головних хитрощі  - today.ua

Порада №1

Запам'ятайте, не весь буряк для борщу потрібно підсмажувати. Щоб борщ вийшов смачніше, залиште третину овоча сирим. Цю частину буряка потрібно додати в борщ після капусти, і залишити покипіти на плиті ще 5 хвилин. Тоді ваш борщ буде насиченого червоного кольору.

Порада №2

Крім м'яса, для пікантності борщу, в нього слід покласти солоне сало. Заздалегідь подрібніть сало на м'ясорубці або дрібно наріжте ножем. 100 г сала на каструлю борщу буде достатньо, щоб борщ вийшов нежирним, але наваристим і ситим. Можна попередньо розтерти сало з часником, і також відправити у борщ. Подібні інгредієнти по-новому розкриють для вас смак страви!

Борщ вийде смачніше й ароматніше: ТОП-3 головних хитрощі

Популярні зараз

Трамп назвав Зеленському причини, з яких Путін розпочав війну з Україною

Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям

Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах

Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Порада №3

У часи СРСР бабусі з приправ використовували тільки кріп і петрушку. Про базилік, розмарин і кінзу тоді ще ніхто не чув, і в борщ їх не додавали. Саме завдяки петрушці борщ виходить таким ароматним! Додайте зелень у каструлю з борщем не в самому кінці, коли страва вже готова, а на початку, разом з картоплею. Тоді петрушка встигне віддати борщу свій аромат і смак.

Раніше повідомлялося, як приготувати борщ з чорносливом за унікальним старовинним рецептом.