Today.ua

Білецький анонсував об'єднання націоналістичних партій після виборів

Після проведення парламентських виборів розпочнеться робота над об'єднанням українських націоналістичних сил у єдиний блок. Про це заявив засновник полку патрульної служби міліції особливого призначення "Азов" ГУ МВС України в Київській області, позафракційний народний депутат, лідер Національного корпусу Андрій Білецький.

За його словами, одразу після закінчення виборчого процесу в Україні розпочнеться об'єднання націоналістичних структур у національний блок з єдиною структурою.

Білецький зазначив, що Нацкорпус, як і Правий сектор, Державницька Ініціатива Яроша, ОУН і Конгрес українських націоналістів, делегує своїх представників у партію "Свобода" для участі в дострокових парламентських виборах загальним списком.

https://www.youtube.com/watch?v=THQpAJjF9-E&feature=youtu.be

Як раніше повідомляв Today.ua, 9 червня українські націоналісти оголосили про похід за спільним списком на позачергові вибори до Верховної Ради. До списку увійшли лідер партії “Свобода” Олег Тягнибок, лідер “Нацкорпусу” Андрій Білецький, лідер партії "ДІЯ" Дмитро Ярош, голова партії “Правий сектор” Андрій Тарасов та інші.

Нагадаємо, що Білецький розповів, чому він не голосував за зміни до Конституції України щодо стратегічного курсу на вступ в ЄС і НАТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ