Today.ua

Бездротові навушники Apple AirPods Pro вже в Україні: названа ціна

Бездротові навушники Apple AirPods Pro з'явилися у продажу і в Україні. Новинку з 20 листопада по 1 грудня 2019 року можна купити за ексклюзивною ціною - 7999 гривень. Про це повідомила компанія АСБИС-Україна, офіційний дистриб'ютор техніки Apple.

Відзначається, що кількість акційного товару обмежена. Пропозиція доступна в точках продажу всіх авторизованих реселерів Apple.

Серед основних переваг нового продукту - Apple AirPods Pro - розробники називають появу інноваційної функції активного приглушення шуму, підтримку прозорого режиму і покращений анатомічний дизайн, які створюють умови для унікального звучання пристрою.

Новинка AirPods має внутрішній і зовнішній мікрофон, які в парі аналізують фоновий шум і компенсують його зворотною звуковою хвилею, а також адаптивний еквалайзер, здатний автоматично регулювати частоти.

Гнучкі силіконові вкладиші приймають форму у відповідності з індивідуальною геометрією вуха користувача і дають ще більшу свободу руху.

Нагадаємо, американські вчені попереджають, що бездротові навушники AirPods від компанії Apple можуть викликати рак. Понад 250 осіб підписали петицію проти використання популярного гаджета, яке поширюють радіочастотне випромінювання по Wi-Fi, Bluetooth і стільниковий зв'язок. Американські вчені вважають, що бездротові навушники AirPods від Apple розташовані глибоко в вушному каналі, і при їх використанні крихкі частини органу можуть піддаватися небезпечної радіації і навіть викликати рак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ