Today.ua

Аваков закликає кандидатів у президенти “зупинитися“: опубліковано заяву міністра

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті в суспільстві і закликав їх "зупинитися". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Штаби політиків?! Адже це ви, які називають себе чесними і прекрасними - посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші... А при світлі дня - в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!", - написав він та додав, що "це не політика, і не виборча кампанія - це бл*дство".

Аваков вважає, що штаби свідомо "розмотують спіраль ненависті в суспільстві", влаштовуючи провокації проти своїх "конкурентів".

"В 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів... З глузду з'їхали зовсім?...А де та межа, і хто її визначає - коли замість зеленки обливають опонента кислотою? Хто відповість, озброюючи молодика з наказами «погундосять у опонента з зеленкою» - хто відповість якщо буде сірчана кислота замість зеленки? Ексцес виконавця скажете? .. Хто визначає цю межу?", - запитує міністр.

Аваков закликає кандидатів у президенти зупинитися і домовитися про чесну конкуренцію, аби при цьому не втратити країну і не розміняти свою репутацію на ненависть і підлість.

"Адже це так приємно - чесно виграти вибори", - резюмував міністр.

Нагадаємо, 9 лютого у Києві між учасниками акції "Хто замовив Катю Гандзюк?" та поліцією виникли сутички. В результаті зіткнень поліція затримала близько 50 осіб. За фактом штурму столичного управління поліції відкриті три кримінальних виробництва – за ч. 2 ст. 345 ( "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу"), за ч. 1 ст. 341 ( "Захоплення державних будівель") і за ч. 4 ст. 296 ( "Хуліганство") Кримінального кодексу України.

Раніше Арсен Аваков розповів, яку роль виконуватиме на майбутніх президентських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ