Today.ua

Аваков пропонує зробити засідання уряду закритими на час перевиборчої кампанії

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запропонував зробити засідання уряду закритими на період передвиборної кампанії після того, як на засідання увірвався лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з депутатами фракції і зірвав засідання.

"Я при всій повазі до думки народних депутатів пропоную на час передвиборчих перегонів робити засідання уряду в закритому режимі. Щоб ми могли працювати, а не використовувати трибуну уряду для агітації, як це відбувається", - зазначив Аваков.

У свою чергу, прем'єр-міністр Володимир Гройсман не підтримав дану пропозицію очільника МВС.

Як відомо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко і члени парламентської фракції з криками увірвалися в залу засідань Кабінету міністрів України з вимогою не продовжувати контракт з главою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболєвим. Однак рішення все-таки було підтримано урядом.

Нагадаємо, одним із найбільш високооплачуваних керівників в Україні є очільник правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв. Тільки в 2019 році Коболєв офіційно заробить 342 млн грн. Таким чином, практично щодня, незалежно від того, вихідний це чи ні, він отримає 1 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ