Today.ua

Ароматні булочки з корицею: як приготувати смачну домашню випічку

Ароматна випічка не тільки чудово вписується в будь-чаювання, але і піднімає настрій. Солодкі здобні булочки з дріжджового тіста, посипані цукром і корицею, люблять і діти, і дорослі. Приготувати їх зовсім не складно. На карантині часу є предостатньо, і це унікальна можливість порадувати себе і своїх близьких смачною випічкою.

Рецепт домашніх булочок з корицею

Інгредієнти:

Для тіста:

Для начинки:

Для початку готуємо тісто. Змішуємо в одній посуді всі сухі інгредієнти - борошно дріжджі, цукор і сіль.

Потім розтоплюємо вершкове масло і в окремому посуді збиваємо яйця, поступово додаючи розтоплене масло і молоко кімнатної температури.

Повільно висипаємо сухі інгредієнти в рідку суміш. Замішуємо тісто. Залишаємо тісто піднятися на 60 хв, накривши його рушником і залишивши в теплому місці.

Формуємо наші булочки. Розкачуємо тісто товщиною 0,5−1 см, змащуємо його розтопленим вершковим маслом, посипаємо цукром і корицею і звертаємо тісто в рулет. Розрізаємо рулет на частини.

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо шматочки тіста, залишаючи між ними місце для підйому. Змащуємо булочки збитим яйцем і ставимо випікати 30-40 хв.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачний пиріг з яблуками з доступних інгредієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ