Today.ua

Ар'єв розповів, кого з кандидатів у президенти України підтримує Євросоюз

Народний депутат України з фракції партії «Блок Петра Порошенка», голова парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв заявив у Верховній Раді, що Європейський союз підтримує кандидата в президенти України Петра Порошенка.

Ар'єв також нагадав, що відбувся міні-саміт Україна - ЄС, де Президента України Петра Порошенка приймали керівники Євросоюзу.

"На дипломатичній мові це означає, що ЄС підтримує курс, який веде президент Порошенко на європейську інтеграцію і НАТО. Чіткішого меседжу для громадян України бути просто не може", - сказав Ар'єв.

Ар'єв також підкреслив, що останні рішення Європейського парламенту і Конгресу США по боротьбі з російською агресією говорять про підтримку України в боротьбі з російською агресією.

"У цьому році вже двічі українські ЗСУ отримали велику кількість нової техніки для оборони нашої держави. 421 одиниця важкої техніки передана для української армії, зокрема, були представлені ударні дрони", - повідомив народний депутат Ар'єв.

Раніше народний депутат від БПП Володимир Ар'єв повідомив, що на рахунки студії «Квартал 95» Володимира Зеленського було виведено понад 41 млн доларів з «ПриватБанку» за часів керівництва Ігоря Коломойського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ