Апетитні котлети без хліба з маринованою цибулею: ситний рецепт улюбленої страви

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети - одна з найулюбленіших страв на столах багатьох родин. Щоб приготувати смачні котлети, потрібно знати деякі кулінарні секрети. Кожна господиня по-своєму готує цю страву, змішуючи різні сорти м'яса, або купуючи магазинний фарш. Якщо ви хочете, щоб ваші котлетки вийшли соковитими і смачними, скористайтесь нашим рецептом, в якому немає борошна, але є інший дуже пікантний інгредієнт.

Апетитні котлети без хліба з маринованою цибулею: ситний рецепт улюбленої страви  - today.ua

Рецепт котлет зі свинини без хліба

Інгредієнти для фаршу:

  • Свинина - 2 кг
  • Цибуля - 1 кг
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - за смаком
  • Рослинна олія
  • Свіжа зелень - за смаком
  • Борошно

Інгредієнти для маринаду:

  • Цибуля - 1 штука
  • Свіжий кріп
  • Оцет - 3 ст. л.
  • Сіль

Апетитні котлети без хліба з маринованою цибулею: ситний рецепт улюбленої страви

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Пропустіть м'ясо через м'ясорубку, змішайте з яйцем, додавши сіль, перець і свіжу зелень. У фарш можна додати будь-які спеції за вашим смаком.

Сформуйте котлети. В сам фарш борошно ми не додаємо, але сирі котлети перед смаженням у борошні доведеться обваляти.

Помістіть котлети на розігріту сковорідку і обсмажуйте протягом 7 хвилин з двох сторін.

Поки котлети готуються, приготуємо цибулевий маринад, яким потім поллємо готові котлетки.

Розмішайте оцет з водою в невеликій ємності, додайте туди нарізану цибулю і кріп. Залиште цибулю на певний час просочитися маринадом.

Підсмажені котлети розкладаємо по тарілках, зверху щедро посипаємо маринованою цибулею і подаємо до столу!

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, які інгредієнти потрібно додавати в шарф для котлет, щоб не перебити смак м'яса.

Головне