Today.ua

Анна Сєдокова поділилася варіантами ягідних дієт для схуднення

Екс-учасниця "ВІА Гри" Анна Сєдокова поділилася зі своїми підписниками в Instagram порадами, як за допомогою ягідної дієти схуднути перед відпусткою. Артистка розписала свій приблизний раціон, який складається з овочів, ягід, соків, йогуртів та чаю.

"Давайте розбавимо наш раціон чимось смачним, і без шкоди для фігури. Ось, що я знайшла: ягідні дієти. Зниження ваги, вітаміни і відмінний настрій нам забезпечено. Адже найкраща дієта та, що складається з сезонних продуктів. Тоді у тебе створюється відчуття, що ти не обмежуєш себе, а просто насолоджуєшся тим, що нарешті дозріло", - поділилася Сєдокова.

Дієта 1

Сидіти на такій дієті потрібно місяць і щодня з'їдати не менше 0,5 кг ягід (полуниця, малина, смородина, аґрус, вишня, чорниця).

Зразкове меню на день:

Дієта 2

Тривалість такої дієти-5-7 днів.

Зразкове меню на день:

Дієта 3

Два тижні такої дієти допоможуть позбутися від 8-ми кілограмів, але звичайно, не варто забувати про особливості нашого організму. Цей варіант мені сподобався більше всіх.

Зразкове меню на день:

Раніше медики розповіли про користь полуничної дієти для схуднення. Ця ягода містить більше 90% води і дуже малу кількість жирів і вуглеводів. Її вживання прискорює метаболізм, завдяки чому запускається процес схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ